مشاوره حقوقی رایگان - حذف کاتالیست خودرو

با سلام و احترام لطفاً راهنمایی کنید من ماشین اصلا دود نمی‌کرد به دلیل گاز نخوردن خودرو پیش مکانیک بردم و ایشان گفتن بخاطر دریچه گاز هست و من تعمیر میکنم هزینه هم 400 تومن میشه و من هم باهاش طی کردم اگه غیراز این بود با من هماهنگ کن به چیزی دست نزن این بدون اینکه با من هماهنگ کنه کاتولیست اگزوز خودرو رو برداشته و من موقع تحویل خودرو ماشین با کلی دود تحویل گرفتم گفتم چرا دود می‌کنه گفتن بندازی جاده درست میشه و بعد از چند روز درست نشد و رفتم جای دیگه ماشین باز کردم مکانیک گفت کاتولیست شما نیست به مکانیک قبلی زنگ زدم اول قبول نکردن بعدش اقرار کردن که بدلیل گاز زیاد توسط شاگردم و شنیدن صدا از موتور و روی ترس که یاتاقان زده اومده کاتولیست برداشته بمن هم نگفته من بخاطر اینکه ماشین به دود افتاده سه میلیون خرج تعمیر موتور کردم و کاتولیست خودرو هم نیست و الان هم چ شکایتی بکنم که به حقم برسم ممنونم راهنمایی کنید باتشکر

پاسخ ها :

مرجان  فيروزبخت

سرکار خانم مرجان فيروزبخت :

سلام.صحبتها و اقاریر طرفتون شفاهی بوده و قابل اثبات در دادگاه نیست.مگر اینکه رسیدی داشته باشید که برای چی ماشین رو تحویل دادید و نظریه کارشناسی که نشون بده ایراد جدید هست