مشاوره حقوقی رایگان - تعدیل اقساط مهریه

با سلام و خسته نباشید. در فروردین سال 98 با حکم اعسار 97. 7 سکه پیش و هر6 ماه همسرم را طلاق دادم. و تا حال 2 سکه نیز پرداخت کردم.
هر 12 ماه یک سکه طبق حکم برج هفت 99.
2ماه تعدیل در بربر دوبرابر شدن قیمت سکه قاضی رای دادند ولی حقوقم که دوبرابر نشده و نمیتوانم با دو ماه جبران کنم. و از طرفی چون فرزنده 14 ساله ام با من زندگی می کند چند ماه پیش با خانمی که یک دختر 7 ساله دارد بصورت صیغه ازدواج کردیم و حال باهم زندگی میکنیم و چون کارگر شرکت هستم و حقوقم 4 میلیونه و اقساط پرداخت میکنم گذران زندگی با 2 بچه با این اضاع تورم جامعه خیلی سخت میباشد. اگر بصورت رسمی ازدواج کنیم و سند ازدواج برای دادگاه جهت تعدیل اقساط مهریه دادخواست بدم میتونم تعدیل بگیرم؟ باتشکر