مشاوره حقوقی رایگان - چک ضمانتی

چند فقره چک ضمانت دادم و دین پرداخت شد و چک حامل را به شخص ثالث داده و ایشان برگشت زده و حکم تامین خواسته گرفته، بنده چه شکایتی بکنم؟
ممنون. 09144822490
محسن

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. شما باید در دادسرا شکایت خیانت در امانت علیه شخصی که چک را به او دادید مطرح کنید و مدارک شکایت را در دادگاه حقوقی نیز قرار دهید تا در مرحله رسیدگی حقوقی دادگاه در جریان پرونده خیانت در امانت باشد و هم چنین در دادگاه حقوقی دادخواست جلب ثالث مطرح کنید و شخصی که چک را به او تحویل دادید را وارد پرونده کنید. در صورتی که در دادگاه کیفری بتوانید امانی بودن چک را ثابت کنید، خواسته مطالبه چک رد می‌شود. موفق باشید.