مشاوره حقوقی رایگان - در خواست تخلیه مورد اجاره قبل از اتمام مدت قرارداد

با سلام
بنده ملکی را اجاره داده ام و به ناچار و نیاز به فروش ملک بیدا کردم .میخواهم بدونم چه طور میتونم درخواست تخلیه قبل از اتمام مدت قرار داد را بدهم؟البته در یک بند قرار داد ذکر شده چنانچه هرگاه موجر ویا مستاجر هرکدام بخواهند قبل از اتمام مدت قرارداد آن را فسخ یا اقاله نماید یک ماه جلوتر اعلام نماید و مبلغ یک ماه اجاره به عنوان ضرر و زیان برداخت نماید.بنده نیز یک ماه قبل از طریق قوه قضایی الکتریکی ابلاغ نمودم.چه ظور میتوانم حکم تخلیه بگیرم؟

پاسخ ها :

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

با سلام با توجه به پیش بینی شرایط فسخ قرارداد و اظهارنامه ارسالی شما میتوانید قرارداد را فسخ نمایید لیکن میبایست دادخواست فسخ قرارداد اجاره را مطرح نمایید که زمانبر میباشد لذا پیشنهاد میگردد با مستاجر به توافق برسید یا با خریدار ملک توافق نمایید که مستاجر تا انتهای قرارداد بماند