مشاوره حقوقی رایگان - ورود به عنف

با سلام و خسته نباشید.
ملکی با مبایعه نامه معامله شده است. فروشنده به علت عدم پرداخت ثمن معامله در موعد مقرر اظهار نامه ای مبنی بر درخواست فسخ به خریدار ارسال کرده است.
خریدار در یک شب به همراه چندین نفر از آشنایانش با ضرب و شتم فروشنده ملک را همراه اثاث البیت تصاحب نموده است.در این رابطه شهادت شهود و نظریه پزشکی قانونی و گزارش نیروی انتظامی به همراه تحقیقات محلی در شکایت تقدیمی به دادسرای شهر موجود است.
بازپرس پرونده قرار صادر کرده است. ولی دادستانی به علت وجود مبایعه نامه پرونده را عودت و بازپرس از نظریه خود عدول کرده و تصرف به عنف را رد کرده است.
حال نمی دانم چکار باید بکنم.

پاسخ ها :

وحید معظم اسلاملو

جناب آقای وحید معظم اسلاملو :

وجود مبایعه نامه جواز تصرف مبیع با زور نیست مضافا اگر فروشنده باستناد حق قانونی معامله را فسخ نموده باشد اصلا نمیتوان چنین عملی را فاقد رکن روانی و فاقد جنبه کیفری دانست .چاره ای جز اعتراض به قرهر نیست هرچند باید دید ادله بازپرس برای صدور آن چه بوده