مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای صادر شده

سلام. من واخواهی دادم به شورای حل اختلاف و واخواهی من قبول شد و وقت رسیدگی دادند. روز قبل از رسیدگی من با شعبه کار داشتم دیدم کسی نمیتونه داخل بشه پرسیدم که فردا جلسه رسیدگی برقرار میشه گفتند نه بعد از دو روز پیام اومد که رأی صادر شده و تا 20 روز قابل اعتراض می باشد. میخوام بدونم چطوری و به چه علتی اعتراض کنم؟ اگر اعتراض کنم شرایط واخواهی هم توضیح بدم و اگر رأی به نفع من نباشه، میتونم درخواست اعسار بدم؟ خواهش میکنم راهنمایی کنید. ممنون.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بعد از واخلاقی نوبت به تجدید نظرخواهی میرسد در صورت قابلیت تجدید نظر لایحه اعتراضی دهید