مشاوره حقوقی رایگان - تصرف زمین

سلام. یک سوال داشتم لطفا و خواهشا پاسخ دهید.
پدر بنده در شهرستان یک زمین به مساحت 1000 متر مربع دارد که ما از بچگی فقط سند این زمین را دیده بودیم و خود زمین را ندیده بودیم. امسال با برادرم قرار گذاشتیم بریم شهرستان و زمین را پیدا کنیم و از حال زمین باخبر شویم که به شهرستان رفتیم و با همراهی یک کارشناس زمین را پیدا کردیم. متوجه شدیم که زمین در بهترین نقطه شهر وسط بازار حاشیه خیابان اصلی با ارزشی بسیار زیاد می باشد که فردی زمین را تصرف کرده بود و تبدیل به پارکینگ عمومی کرده بود و با 12 سال سابقه پارکینگ، درآمد کسب کرده بود. با مسئول پارکینگ صحبت کردم گفت این ملک مال ما هست من هم با پلیس تماس گرفتم که شخصی بدون اطلاع ما وارد ملک شده. پلیس آمد و سند را مشاهده کرد ولی به حرف ما توجهی نکرد و گفت این پارکینگ خیلی وقت هست این جا هست و شما اگر مشکلی دارید باید شکایت کنید. لطفا راهنمایی بفرمایید چگونه زمین و این 12 سال سابقه پارکینگ که کاسبی کرده رو ازش بگیرم؟

پاسخ ها :

مريم  بياباني

مريم بياباني :

سلام
به استناد سندملک دعوای خلع ید وقلع وقمع مستحدثات مطرح کنید.پس از اون در رابطه با مطالبه اجرت المثل ایام تصرف اقدام نمایید.

علی ملائی دامنه

جناب آقای علی ملائی دامنه :

سلام چنانچه سند شما رسمی می توانید خلع ید و اجرت المثل ایام تصرف همچنین قلع و قمع مستحدثات را بخواهید

منيره  آدميزاد

سرکار خانم منيره آدميزاد :

سلام شماشکایت کیفری باموضوع تصرف عدوانی باارایه مدارک بعداثبات اجرتالمثل راهم میتونید دادخواست بدهیدبگیرید