مشاوره حقوقی رایگان - خرید ماشین

سلام بنده یک وانت مدل 1986 از پسر عمویم خریدم ،یک وکالت محضری سال 91 بهش داده بودند تا ماشین و پلاک را بنام بزنه لما او تا به امروز اقدام نکرده حالا ماشینو خریدم فهمیدم این مشکلات رو .میشه راهنمایی کنید؟یعنی میشه با وکالت سال 91 اقدام کرد؟آیا مالیات خودرو هم داره؟ چون سند بنام نفری از سردشت هست و من درجنوب ایران هستم .ممنون اگه پاسخ بدهین

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام
اگر فروشنده حق توکیل بغسر دارد میتواند بشما وکالت دهد و در غیر اینصورت شما می بایست به طرفیت کسی که ماشین را خریده اید و مالکی که سند بنام وی هست طرح دعوی الزام به تنظیم سند خودرو کنید

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام علیه مالک اول وایادی مابعد قبل از خودتان طرح دعوای الزام به انتقال سندرسمی مطرح نمایید