مشاوره حقوقی رایگان - انتقال بیمه از صندوق بازنشستگی به صندوق تامین اجتماعی

با سلام اینجانب از جانبازان و کارمند رسمی شبکه بهداشت و درمان میباشم در حدود 26 سال سابقه خدمت دارم یکبار تغییر صندوق دادم از تامین اجتماعی به صندوق کشوری ولی چون قسمتی از سوابق انتقالی بصورت شرکتی و خصوصی بود. صندوق بازنشستگی این سوابق را قبول نکرد. در نتیجه کل سوابق انتقال داده شده مرا مجددا توسط دانشگاه علوم پزشکی به تامین اجتماعی طی چکی برگشت داد. الان تامین اجتماعی بخاطر انتقال صندوق در حدود دویست و پنجاه و دو میلیون اداره را بدهکار کرد طبق ماده 45 قانون ایثارگران. ولی دانشگاه قبول نمیکند مبلغ را پرداخت کند. لطفا راهنمایی فرمائید. متشکرم.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شکایت تامین اجتماعی را به دیوان عدالت بکن