مشاوره حقوقی رایگان - چرا منزلی که در رهن بانک مسکن است و تنها دارایی فرد هست از مستثنیات دین خارجه

من از زمانی که شاغل شدم هرچی حقوق گرفتم صرف قسط و قرض کردم از بانکهای مختلف و یک منزل که در رهن بانک مسکن هست خریداری نموده ام و این منزل حاصل یازده سال کار و تلاش بنده است که با حقوق کارگری به آن رسیدم حالا همسر بنده برای مهریه از طریق اجرای ثبت توقیف نموده اگه این منزل از دستم بره دیگه حاصل یازده سال تلاشم بر باد رفته و واقعا ادامه ی زندگی برام ممکن نیست لطف کنید راهنمایی کنید آیا امیدی هست که حداقل خونم از دستم نره. در ضمن یک چهارم حقوقم هم توقیف شده به نفع همسرم. با تشکر از پاسخ شما

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.منزل جرء مستثنیات دین است وشما می توانید آن را رفع توقیف نمایید.یاالله

پرسشگر :

سلام خیلی ممنون از پاسخ شما.ولی من از اداره ثبت سوال کردم گفتن چون در رهن بانک مسکنه جز مستثنیات نیست

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

سلام. مسکن شخصی جزء مستثنیات دین محسوب می شود مگر اینکه بالاتر از شان عرفی شما باشد که قابل توقیف است ولی مبلغی باید در حد خرید یک مسکن مناسب و در شان برای شما باقی بماند.