مشاوره حقوقی رایگان - چک سرقتی

سلام من ماشینمو تو انزلی وسایلشو دزدیدن که یه چک توش بود و من مراحل شکایت انجام دادم و به بانم دادم و چک سرقتی اعلام شد و بعد از گذشت به من زنگ میزنند که چک گرفتند میخواستم بدونم مشکلی برام پیش نمیاد مراحلشو طی کردم همرو ؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در دادگاه در صورتی که سرقت را اثبات مشکلی نیست اما در صورتی به دروغ حساب را بسته باشید جرم بوده و مجازات دارد