مشاوره حقوقی رایگان - محکومیت های حقوقی متوفی

با سلام و عرض ادب
پدرم با عمو زاده هایش املاک موروثی متعددی داشته اند و بدون تنظیم تقسیم نامه کتبی فی مابین خودشان حدود 50 سال پیش املاک موروثی را شفاها بین خود تقسیم نموده ‌اند و بعد آن پدرم املاک تحت تصرف خود را بدون امضا و گواهی عموزاده هایش با قولنامه به اشخاص ثالث فروخته حال یکی از عمو زادها نسبت به املاک فروخته شده علیه پدر مرحومم طرح دعوی نموده و حدود چهل ساله که در دادگاه جریان دارد، حال اگر ما رد ماترک ندهیم و دادگاه پدر مرحومم را محکوم نماید ما (وراث) باید پاسخگو باشیم؟ لازم به ذکر است پدرم حدود پنج ماهه فوت کرده و ما هنوز در مورد ماترک هیچ اقدامی نکرده ایم

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جواب سوال نیاز به مطالعه پرونده دارد و درصورتی که پرونده منجر به صدور رای قطعی نشده باشد دادرسی متوقف و به طرفیت ورثه ادامه پیدا میکند