مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

خوانده محکوم به مهریه شده و 20 روز مهلت واخواهی دارد ، اگر واخواهی کند بعد از این روند پرونده به چه صورت خواهد بود؟؟ خواهان در این مدت کاری باید انجام بده؟ یا منتظر ابلاغ دادگاه بمونه؟

پاسخ ها :

مرجان  فيروزبخت

سرکار خانم مرجان فيروزبخت :

منظورتون از به چه صورت خواهد بود چیه؟؟؟؟ خیر خواهان تا صدور رای قطعی یا قطعی شدن رای بدوی نمیتواند اجراییه بکشد.منظورتون از کاری انجام بده مبهم است

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

اول می‌تونه واخواهی کنه بعد ازرسیدگی می‌تونه تجدید نظر کنه و در هردو می‌تونه اعسار از پرداخت هزینه دادرسی هم بده. خواهان باید منتظره ابلاغ باشه