مشاوره حقوقی رایگان - سفته برای ضمانت کار

با سلام .
من یک سفته ی پانصد هزارتومانی به صاحب آرایشگاهی که درآن مشغول به کار هستم دادم برای ضمانت کارم.
و فقط قسمت پایین سفته را پر کردم (اسم و فامیلی و کدملی و محل اقامت و محل پرداخت و امضا.)
سوالم اینه ایشون میتونن درصورتی که سرکار نرم ازم شکایت کنن و نسبت به پرداخت سفته اقدام کنن؟
و اینکه میتونن قسمت بالای سفته روخودشون پر کنن ؟چون سفته با دست خط من نوشته شده. و هیچ تاریخی هم بابت پرداخت نوشته نشد.

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.بلی.بلی.قرارداد کار تنظیم ودر آن موضوع سفته را قید کنید.یاالله

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام متاسفانه مشاهده میشود از سفته های شما کارگران سواستفاده میشود بهتر بود نوشته میشد ضمانت حسن انجام کار دریافت شده است