مشاوره حقوقی رایگان - ممنوع الخدمات

سلام من هفته دیگه تاریخ عقدم هستش ولی دو روز پیش از محضر زنگ زدن گفتن ممنوع الخدمات هستی بعد رفتم ثبت احوال گفتن بخاطر سرباز فراری بودنت هستش. سال 87 اعزام شدم خدمت تا سال 88 حدود 13 ماه خدمت کردم بعد فراری شدم تا به امروز. فردا میخوام برم نظام وظیفه. میخواستم بدونم که کسی میدونه فردا برم چیکار میکنن؟ جریمه میکنن ؟ اگه جریمه کنن چقدر میکنن؟ یا اینکه همونجا نگه میدارن منو بخاطر ادامه خدمت. خلاصه من میتونم عقد کنم یا نه باید ادامه خدمتم رو برم تمام کنم؟
ممنون میشم راهنماییم کنین

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

عقد شرعي هر زمان مي توانيد و براي عقد رسمي ثبتي نيز مي توانيد دادخواست دهيد