مشاوره حقوقی رایگان - ممنوع خدمات شناسنامه

سلام خسته نباشید من سال نود و یک خدمت رفتم و فرار کردم الان یک ماه رفتم و مشکل اداری خودمو انجام دادم چقدر طول می‌کشه ممنوع خدمات شناسنامه منو وردارن ممنون میشم سریع تر سوالمو جواب بدین

پاسخ ها :

رفع ممنوعیت خدمت شناسنامه به دلیل فرار از خدمت سربازی ممنوع الخدمات شناسنامه سرباز فراری منع خدمات شناسنامه شناسنامه سرباز فراری