مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از سند مجعول در نزد محاکم قضایی

سلام خدمت کلیه عوامل سایت دادراه،
ضمن تشکر میخواستم بدونم که استفاده از سند مجعول در نزد محاکم قضایی و داوران رسیدگی کننده پرونده به قصد فرار از انجام تعهد، مقدمات تحصیل مال و فریب سایرین در واقعی جلوه دادن آن جرم محسوب میشود؟
اگر جرم محسوب میشود، مجازات آن معمولا چیست؟ اگر شخصی به نمایندگی از یک شخصیت حقوقی نسبت به استفاده از این سند مجعول اقدام کرده باشد هم مجرم شناخته میشود؟
لطفا در صورت امکان بصورت شفاف پاسخ دهید؟

پاسخ ها :

اکبر نصر

اکبر نصر :

استان :

سلام کاربر گرانی
بله جرم است
تحت عنوان جعل و استفاده سند مجعول
برای اشخاص حقیق 6 ماه تا 3 سال حبس یا جزای نقدی است که با توجه به قانون کاهش شد 3ماه تا1سال و شش ماه
برای اشخاص حقوقی
انتشار حکم قطعی در رسانه ها
- ممنوعیت از یک یا چند فعالیت شغلی یا اجتماعی برای اشخاص حقوقی حداکثر تا مدت پنج سال
- ممنوعیت از دعوت عمومی برای افزایش سرمایه برای اشخاص حقوقی حداکثر تا مدت پنج سال
- ممنوعیت از اصدار برخی از اسناد تجاری توسط اشخاص حقوقی حداکثر تا مدت پنج سال