مشاوره حقوقی رایگان - آیا ماشین که به خاطر بردن افغانی توقیف شده آزاد میشود؟

من حدود یک ماه پیش از شیراز به سمت قیر سه نفر افغانی غیر مجاز سوار کردم که نزدیک قیر ماشین توسط نیروی انتظامی توقیف شد ولی کارم به شیراز محول کردن و هر چی دنبالش میرم میگن برو یکسال دیگه بیا چون تو سال 1389 هم شهررضا 4 نفر افغانی برده بودی و سابقه حساب میشه . ماشینم پژو405 شخصیه
آیا میتونم راهی برای آزادیش پیدا کنم ؟
باید چکار کنم

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در رابطه با موضوع شما نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پروند ودریافت خدمات وکلا جهت آزادسازی میباشد