مشاوره حقوقی رایگان - یارانه فرزند

با سلام
فرزند همسرم که دختر هست و هشت سال سن داره پیش ما هست و مادرش فقط جمعه ها از ساعت هشت صبح تا هشت شب اجازه دیدنش رو از طریق بهزیستی داره که بعضی مواقع با مخالفت بچه روبرو میشه چیزی که باید بگم اینه که مادر بچه الان سه ساله یارانه بچه رو میگیره و به بچه نمیده هر وقت هم بهش میگیم میگه برین شکایت کنین باید از چه راهی وارد بشیم که بچه هم به حق خودش برسه البته من چیزی برای بچه کم نمیزارم از این ناراحتم که به یارانه بچه هم رحم نمیکنه که حق بچه هست لااقل یه سرمایه ناچیزی براش میشه من بچه شوهرم رو مثل بچه های خودم دوست دارم اون هم منو مامان صدا میکنه وابستگی زیادی داریم اینجا بچه حقش ضایع میشه البته باید بگم شوهرم من اصلا یارانه نمیگیره چطور باید این حق بچه رو زنده کنیم

پاسخ ها :

مرجان  فيروزبخت

سرکار خانم مرجان فيروزبخت :

سلام.در صورتی که حضانت برای همسرتون باشه،ایشون براحتی میتوانند حساب یارانه را تغییر دهند و ضمنا امکان برداشت توسط مادر وجود ندارد مگر اینکه کارت بطور عرفی در دست ایشان باشد.در هر حال پدر براحتی میتواند نسبت به تغییر حساب،تعویض کارت یارانه و...اقدام کند.

محمد قرایتی ستوده

جناب آقای محمد قرایتی ستوده :

از طریق حکم حضانتی که همسرتان دارد میتواند اقدام کند و بجای کارت آن خانم شماره کارت خودش را ارائه نماید وتقاضاکند که واریزی به این کارت ریخته شود