مشاوره حقوقی رایگان - قطع پای راست درا ثر آسیب درحین خدمت سربازی

درحین رژه پایم پیچ میخورد و درد سختی درپایم بوجود می آید و بعد از چندین ماه خدمت مرا به علت آسیب به عصب سیاتیک معاف میکنند و بعد از مدتی پای راستم که شدیدن لاغر و بدبو شده بود از بالای زانو قطع شد. الان چندین سال است که دنبال حقم هستم ولی کسی بدادم نرسید.اعزام18/2/1381نیروی دریایی بندرعباس ناوگان منطقه یکم. ....لطفا راهنماییم کنید. بخاطر اینکه حقم را نداده اند تا حالا دوبار افسردگی شدید گرفته ام

پاسخ ها :

رامين  مهرآساء

رامين مهرآساء :

اول امیدوارم شفا پیدا کنید دوم معمولا بیمه دارند ولی سبب آسیب خودتان بودید
بهتراست از وکلاشهرخودتان مشاوره بگیرید