مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تمکین

با عرض سلام و خدا قوت.
در مراجعه به پزشکی قانونی و برای بررسی سلامت روحی روانی، 175 سوال به من دادند و گفتند که با بله و خیر جواب بده. بعد از مدتی جواب اومد که دارای علائمی از اختلال شخصیتی هستم. تقاضای معاینه مجدد و کمیسیون پزشکی کردم ولی در هیچ کدوم معاینه مجدد از من صورت نگرفت و جالب این که هر سه تا گزارش بررسی روحی روانی دقیقا شبیه به هم بود و ذکر شده بود نامبرده دارای علائمی از اختلال شخصیتی است. که در صورت عدم درمان و مصرف مواد محرک می تواند نتایج تاثیر گذاری در زندگی مشترک داشته باشد. حالا با همین گزارش، شکایت الزام به تمکین من رد شده. لطفا راهنمایی کنید که چی کار کنم؟ در حالی از خودم مطمئنم که هیچ مشکل روانی ندارم و هیچ سابقه اعصاب و روان هم نداشتم.

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام درصورتی که رای قطعی نشده به حکم صادره اعتراض کنید واگرصرفا نظریه پزشکی قانونی مد نظر دادگاه قرار گرفته ودلائل دیگری از قبیل پرخاشگری ضرب وجرح ویا بد رفتاری برای دادگاه محرز نشده باشد می توانید مجددادادخواست به الزام به تمکین دهید که البته لازم است که منزل مناسب اثاث وهزینه های زندگی وبخصوص امنیت زوجه برای دادگاه محرز شود موفق باشید