مشاوره حقوقی رایگان - تعلیق موقت رسیدگی دادگاه

سلام. در اداره کار دادخواست بازگشت به کار و حق السعی داده ام و در هیات تشخیص در حال رسیدگی می باشد. برای جمع آوری دلایل بیشتر نیاز به زمان بیشتر دارم. آیا امکان تعلیق موقت رسیدگی وجود دارد و طبق چه ماده قانونی ؟
در ضمن در همین پرونده تاکنون دو بار درخواست توقف موقت رسیدگی داده ام که موافقت شده بود. بار اول جهت تعیین تکلیف دادخواست پرداخت حقوق معوق و بار دوم جهت تعیین تکلیف شکایت کیفری نشر اکاذیب علیه خوانده ( که البته فعلا در دادسرا منع تعقیب خورده و من را به فکر جمع آوری دلایل دیگر انداخته )
آیا برای جمع آوری دلایل بیشتر امکان تعلیق موقت رسیدگی وجود دارد و طبق چه ماده قانونی ؟

پاسخ ها :

تعلیق موقت رسیدگی دادگاه تعلیق رسیدگی هیات تشخیص اداره کار درخواست بازگشت به کار حق السعی