مشاوره حقوقی رایگان - خرید دستگاه

سلام باتشکر و خسته نباشید
یک دستگاه خمیر پهن کن دست دوم خاجی به مارک نیوزیلند برای کار شیرینی فروشی از آقایی خریداری کردم طرف مبلغ دستگاه 5میلیون حسابم کرده
بعد از مدتی قیمت دستگاه را از کسبه شیرینی فروشی جویا شدم نهایت قیمت دستگاه را 3میلیون اعلام کردن و هیچکس حاضر به خرید دستگاه با قیمت 3میلیون هم نیست
چون دستگاههاي موجود در بازار با پدال پا کار میکند و به روز هستند و 1سال ضمانت هم دارد و قیمتش هم 4تومان هست ولی دستگاهی که خریده ام پدال ندارد و با دست در قسمت بالا دستگاه کار میکند
در ضمن دستگاه از لحاظ کارکرد مشکل فنی دارد و موقع خمیر پهن کردن، خمیرها دور رولیکها جمع میشود و به زیر نوار میریزه
موقعه خرید هیچ قولنامه و یا قراردادی
مابین نوشته نشده و هیچ مدرکی ندارم
از مبلغ کل دستگاه 3میلیون نقدی دریافت کرده و 2میلیون مابقی چک گرفته که در راس تاریخ چک را برگشت کرده و بعد از مدتی در پی مسدود کردن حسابها و توقیف ماشین و نهایتاً حکم جلب اینجانب میباشد
چگونه میتوانم به احقاق حقوقم برسم
مرا راهنمایی کنید
برای تامین خواسته رفتم گفتند باید 250هزارتومان بریزی به حساب که کارشناس باید برای بازدید و خرابی دستگاه و قیمت گذاری اقدام کنند
و ممکنه 1سال تا 2سال طول بکشه که منصرف شدم

پاسخ ها :

مرتضی عالی دایی احمدی

جناب آقای مرتضی عالی دایی احمدی:

سلام
بهتره همینجوری دستگاه بفروشی
دردسر حقوقی و فسخ قرارداد زیاده

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

شما حتما بايد تامين دليل با جلب نظر كارشناس انجام دهيد و حد اكثر كارشناس ظرف ده روز نظرشا اعلام ميكنه در غير اينصورت ديگر راهي به نظر نميرسد