مشاوره حقوقی رایگان - درخواست اعسار جهت هزینه مزایده مطالبه مهریه

با سلام مهریه ام را از طریق اجرای ثبت مطالبه کردم و خانه و ماشین همسرم توقیف شد و گفتند باید 9 درصد ارزش ملک و 11درصد ارزش ماشین رو جهت مزایده پرداخت کنم از آنجایی که زنی هستم بدون پول و درآمد آیا میتوانم از طریق دادگاه تقاضای اعسار دهم و بعد انرا به اجرای ثبت بدهم و از هزینه مزایده معاف شوم یا راهی وجود ندارد در همان اجرای ثبت معاف از پرداخت هزینه مزایده شوم لطفا راهنمایی بفرمایید