مشاوره حقوقی رایگان - استرداد سفته و اعسار از پرداخت هزینه دادرسی

سلام وقتتون بخیر ، من با شخصی بصورت شراکت باهاشون کاری شروع کردم و بابت اینکه بعدا اون کار رو به تنهایی انجام ندم به امانت مبلغ یک میلیارد سفته به امانت گذاشتم و طی قرارداد قید شده تمام شماره سریال های سفته که بابت امانت بوده ، از طرفی من برای این آقا اظهارنامه ارسال کردم برای برگرداندن سفته ها اقدام کنن و اگر تا 24 ساعت نرسونن، استرداد خواهم زد قید کردم هزینه ها به مطالبه خواهد شد ، ولی ایشون برای من ارسال نکردن از طرفی هم هزینه دادرسی حقوقی مبلغ 34 میلیون تومان است ، میخواستم بدونم با اینکه من شاغل هستم ولی توان پرداخت این هزینه رو ندارم اعسار از هزینه دادرسی بزنم آیا دادگاه با اینکه برای اون طرف اظهارنامه هم فرستادم بابت استرداد سفته ولی اقدام نکردن ایشون رو محکوم میکنن یا خیر؟ آیا احتمال داره هزینه دادرسی به پای من باشه یا برای ایشون باشه؟؟؟ حتی اگر شاغل باشم ، ممنونم

پاسخ ها :

حامد عباسي

جناب آقای حامد عباسي :

باسلام اگر شما مطالبه لاشه سفته میکنین نه وجه سفته پس اونقدر هزینه دادرسی نمیشه دوما اگر هر هزینه ای بریزیم درصورت محرومیت میتونین آرش بگیرین