مشاوره حقوقی رایگان - آسیب دیدگی در حین خدمت سربازی

سلام
شخصی در سربازی ( حین آموزشات نظامی در پادگان) به دلیل خوابیدن روی برف که جزئی از آموزشات نظامی محسوب میشد دچار عفونت لوزه گشته و به دلیل ایجاد شدن حفره در لوزه ها ، لوزه ها دچار تجمع باکتری شده و به دلیل مشکل ایجاد شده شخص مذکور برای درمان در مدت های کوتاه و مداوم به بیمارستان الغدیر که متعلق به نیروی انتظامی هست مراجعه میکرد که پرونده آن هم در خود بیمارستان موجود هست ، در بیمارستان برای مداوا پنی سلین 1200 تزریق میشد ، ولی الان بعد از گذشت حدود 8 ماه دکتر تشخیص داده که شخص مذکور یا همیشه باید سرم تراپی گردد یا اینکه لوزه ها با انجام جراحی برداشته شود ،حال با توجه به اینکه این آسیب دیدگی در زمان آموزش نظامی به شخص وارد شده و الان شخص مذکور پی برده که مشکل در آن زمان ایجاد شده ، این شخص چه اقدام قانونی میتواند برای جبران صدمه وارد شده انجام دهد؟ چه موردی شامل حال این شخص میگردد؟ با تشکر

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

باسلام پزشکان معالج باید بین بیماری عفونت لوزه و مشکلات جدیدی که حادث شده است ارتباطی پیدا کرده و نظر بدهند احتمالا لوزه وی انژین و منجر به روماتیسم قلبی شده است ، که این موصوع باید به اثبات برسد