مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست تامین خواسته

در تاریخ یکم شهریور ماشینی را بقیمت 16میلیون و800هزار تومان خرید کردم و فروشنده به شرط بی رنگ و سالم بودن که در قولنامه شرط شده به بنده ماشین را بعد از پرداخت وجه تحویل داده اند ولی بعد از کارشناسی مشخص شده است که ماشین بی رنگ نبوده و دارای اشکالات متعدد مخفی بوده است و الان فروشنده زیر بار نرفته و فسخ معامله نمی کند و از جهتی می گوید اصلا پولت رو نخواهم داد. ایا می شود حین دادخواست به شورا، دادخواست تامین خواسته را داد.

پاسخ ها :

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

با سلام بله میتوانید با واریز مبلغی که قاضی تعیین میکند نسبت به تامین خواسته اقدام نمایید

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

سلام شما می توانید درخواست تامین خواسته بدهید اما در صورت پذیرش قاضی مبلغی را که قاضی جهت خسارت احتمالی تعیین می نماید و این مبلغ غیر قابل اعتراض می باشد را باید نقدا بپردازید و پس از آن قرار تامین خواسته صادر میشود