مشاوره حقوقی رایگان - اثبات بی گناهی در نگهداری مواد مخدر

با سلام. برای من 19 سال حبس و 120 میلیون جریمه به خاطر نگهداری مواد مخدر هروئین و شیشه 72 گرم حکم صادر کردن. ولی من روحم هم ازش خبر دار نبوده. حالا یک وکیل میخوام بیگناهی من رو ثابت کنه. لطفا اگر کسی هست اعلام کنه. پرونده ام در دادگاه انقلاب کرج هست.

پاسخ ها :

اثبات بی گناهی در نگهداری مواد مخدر اثبات بی گناهی وکیل مواد مخدر نگهداری مواد مخدر مواد مخدر