مشاوره حقوقی رایگان - بی گناهی در نگهداری مواد مخدر

چند روز پیش برادرشوهر من در باغش بوده که دوتا از دوستای دورش بدون اینکه اطلاع بدن اومدن باغش که سه کیلو جنس همراه داشتن و تحت تعقیب بودن و از اونجایی که تحت تقعیب بودن گشتی که درحال گشت زنی بوده اون اطراف اونا رو میبینه و اونارومیشناسه اون دوتا تا مامورا رو دیدن مواد و میندازن داخل باغ و برادرشوهر من اون لحظه مشغول کاری بوده و اصلا متوجه نشده بعد مامورا میان و پیدامیکنن و هر سه تاشونو میبرن حالا اون دوتا گردن نمیگیرن و میگن که برای برادرشوهر منه درحالی بخدا احدو واحدقسم برادرشوهر من ن این کارس ن اصلا روحش خبر داشته حالا قاضی گفته اگه ثابت نشه اعدام میشی براش وکیلم گرفتیم حالا خواستم ببینم همچین پرونده ای که ن شاهدی هست و ن مدرکی اصلا ثابت شدنی هست که برادر شوهرمن بیگناهه

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اصل برائت است ولی تحقیقات کامل میکنند و قرار مقتضی صادر میشود