مشاوره حقوقی رایگان - معلولیت خدمتی

با سلام خدا قوت
بنده به عنوان دژبان در مرز تایباد مشغول خدمت بودم که هنگام باز کردن درب گروهان به علت وزش شدید باد پای نامبرده بین چهار چوب درب گیر کرده و از ناحیه زانوی پای چپ دچار اسیب دیده گی شدید شدم که با امبولانس به بیمارستان منتقل شدم و از انجا اعزام ب مشهد شدم جهت عمل جراحی و متاسفانه بعد عمل چند ماهه میگذره ولی از کار افتادم و نمیتونم با پام راه برم .
صورت سانحه فرم ب ،فرم ز،صورت جلسه اولیه،گزارش اولیه، همه این مدارک رو دارم و جوابیه کمیسیون ماده 140 امده زده (معلولیت خدمتی )سوالم اینه با این اوصاف ایا میتونم جانبازم بشم یا ن و اگرم راهی داره منو راهنمایی کنید؟؟؟؟.در ضمن خدمت مقدس سربازی وی در تاریخ 3/6/97 به اتمام رسیده است.
با تشکر

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام خیر شما معاول حین خدمت محسوب میشوید نه جانباز