مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

باسلام من و همسرم مدتی دچار مشکل جدی شدیم مادرشون بسیار دخالت میکنن سه ماه بدون اجازه بنده از خونه خارج شدن و رفتن خونه مادرشون اظهاریه واسش فرستادم گه برگرده بر خونه و زندگیش اما نیومد الان رفته مهریه شو گذاشته اجرا منم گفتم بهش میدم و مشکلی ندارم منتهی حقوقم 1تومنه و نمیتونم همشو یکجا بدم مالیم ندارم که به اسمم باشه میخوام بدونم میتونم قسطیش کنم؟ و سوال دوم اینکه اگه دادگاه قسطی کرد بعدش میتونم تقاضای طلاق کنم و جهیزیه و اجرت المثل و همشو یکجا بهش بدم که زودتر خلاص شم یا نه دادگاه میگه چون من تقاضای طلاق کردم باید مهریشو یکجا بدم بعد؟ (باتوجه به اینکه طرف میگه طلاق نمیگیرم و نمیام سرخونه و زندگیم تا کل مهریمو نگیرم) خلاصه فقط دنبال پول و ماله ممنون میشم راهنمای بفرمایید

پاسخ ها :

مجيد پشنگ پور

جناب آقای مجيد پشنگ پور:

سلام با توجه به اینکه اموال ندارید دادگاه بعد از دادخواست‌ اعسار با بررسی مدارک و شهود شما حکم به اعسار می دهد و در صورت صدور حکم اعسار می توانید همسر خود را طلاق دهید و‌مهریه همسرتان را قسطی پرداخت کنید