مشاوره حقوقی رایگان - اضافه ارتفاع

سلام شوهر من به همسایه روبروی خانه مان رضایت دادند که علاوه بر حق قانونی در ساخت منزلشان 2متر ارتفاع بیشتر داشته باشند ولی اولا دست بردن در رضایت محضری و شیادی دو متر را به سه تبدیل کرد و ارتفاع منزل خود را بیشتر کرد حالا ما از موضوع با اطلاع شدیم و او دوباره رضایت می خواهد می خواهم بدانم حکم اضافه ارتفاع و جعل این سند دولتی چیست؟با تشکر

پاسخ ها :

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

جعل سندو استفاده از سند مجعول هم زندان دارد و هم جريمه و هم شلاق و در صورت گرفتن وكيل خبره علاوه بر اين مجازاتها به پرداخت غرامت هم محكوم ميشود لطفا جهت مشاوره و هماهنگي با شماره ٠٩١٣٣٢٦٤٤٨٧ تماس بگيريد

حمیدرضا  رحمانی

جناب آقای حمیدرضا رحمانی:

سلام حکم اضافه ارتفاع مقداری جریمه نقدی در شهرداری جهت دریافت پایان ساخت می باشد ولیکن جرم جعل سند رسمی و استفاده از سند مجعول بدلیل تغییر و تبدیل دو متر به سه متر در سند رسمی در صورت شکایت علاوه بر مجازات حبس حسب تشخیص دادگاه ، از جرایم غیر قابل گذشت بوده و صرف رضایت شاکی حکم برائت صادر نمی گردد.