مشاوره حقوقی رایگان - همسایه

سلام

1.خونه ویلایی شمالی دارم که فاصله از ساختمان روبروی 12 متر (خیابان +پیاده رو )ساختمان روبرو 2 طبقه بالای مغازه که بیشتر وقت ها پنجره باز و بعضی وقتها پرده رو می اندازند بعضی وقتها هم ن .این مشکلی نداره?
2.چندبار هم از پنجره به بیرون نگاه می کنن می تونم در این زمان ازشون عکس بگیرم ?
3.همین همسایه ی چیزی روی پنجره شب ها قرار میده که نمی دونیم دوربین یا چیز دیگری برای مطمئن شدن باید چیکار کنم? اگه مطمئن شد دوربین باید چه کنم?

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

لطفا سوال خود را واضحتر بیان کنید

مهدی بلوری شادباد

جناب آقای مهدی بلوری شادباد:

با سلام اگر اثبات شد میتوانید شاکی باشید.