مشاوره حقوقی رایگان - قرار عدم استماع تصادف

با سلام دادگاه بدوی رای قرار عدم استماع رو برای من داده بود و من تجدید نظر خواهی کردم و در رای دادگاه تجدید نظر نوشته: دادگاه با عنایت به جامع اوراق پرونده محتویات و مندرجات پرونده: اولا: مالکیت تجدید نظر خواه بر اتومبیل موضوع دعوی مسجل می باشد. (به حکایت سند رسمی مالکیت پیوست) ثانیا: نظریه کارشناس رسمی پیوست پرونده میزان خسارت را مشخص نموده. ثالثا: افسر کاردان فنی مقصرین را تعیین کرده که به موجب ان شهرداری 50 درصد مقصر اعلام شده لذا موجبات دادرسی فراهم بوده قرار جایگاهی ندارد. علی هذا مستندا به ماده 353 ق.ا.د.م ضمن نقض قرار معترض عنه پرونده جهت رسیدگی ماهوی به دادگاه بدوی اعاده می گردد. این رای قطعی است. این یعنی چی ؟؟؟؟؟؟؟

پاسخ ها :

مهدي  كارگردوست حقيقي

مهدي كارگردوست حقيقي :

سلام
یعنی قرار عدم استماع صادر شده از دادگاه بدوی توسط دادگاه تجدید نظر شکسته شده و دادگاه اولی موظف است به موضوع شما رسیدگی و رأی صادر نماید .