مشاوره حقوقی رایگان - اثبات کارمند بابت اینکه کارفرما پرداختی های اضافه کاری رو گفت حقوقته و حقوقمو نداد

با سلام
من یکسال داخل یک شرکت برنامه نویسی کار میکردم و هفته ای 44 ساعت طبق قانون، اما چون کارم خوب بود کلی پروژه به من دادن داخل منزل کار میکردم شبانه روز، روز اخر موقع تسویه حساب مبلغی که بابت ساعتای اضافه کاری و پروژه هایی که دورکاری زدم بهم داده بود رو گفت حقوق دو ماهته و تو کاری انجام ندادی در منزل، چطوری میتونم ثابت کنم؟

پاسخ ها :

مرجان  فيروزبخت

سرکار خانم مرجان فيروزبخت :

سلام.بدون قرارداد فقط با شاهد میتونید اثبات کنید