مشاوره حقوقی رایگان - اگر آشنایان متهم در دادگاه باشند چه کنیم؟

با عرض سلام و ادب و تحیت ، از اشخاصی به اتهام تهدید و ایراد ضرب و جرح عمدی بوسیله قداره - چوبدستی - تبر و شوکر الکتریکی شکایت کردم ، بخاطر اختلاف ملکی با من درگیر شدند ، پرونده دو سال بود به نتیجه نمی رسید ، قاضی اقرارهاشون رو در صورتمجلس نمی نوشت ، آزادانه در جلسه بهم ناسزا میگفتن و تهدید می کردن ، بالاخره با آمدن رای دادگاه تجدید نظر نشانه های صریح جانبداری در رای قاضی آشکارتر شد (چندین تخلف انتظامی از قبیل رای متعارض ، رای خارج از خواسته ، رای غیر مستدل ، عدم توجه به مستندات موجود ، عدم تعیین تکلیف آلت جرم ، عدم اظهار نظر در برخی موارد خواسته و ... ) حتی در جلسه آخر دادگاه برای من پرونده سازی کردن و به اتهام واهی توهین به قاضی و با شهادت کذب کارکنان دادگاه به شلاق محکوم شدم ، من فقط تحمل ناسزا نداشتم و اینکه یادآوری کردم باید اقاریر متهمان نوشته بشه علی ایحال از جلسه خارج شدم که به دروغ گفتند من ناسزا گفتم و دادگاه و بهم زدم ، الان متوجه شدم این قضایا از کجا آب میخوره ، پسر عمه ضاربین بنده در دفتر همان شعبه و در واحد اجرای احکام دادگاه مشغول فعالیته ، من این تبانی رو به کجا گزارش کنم؟ با توجه به اینکه فقط مطمئنم رابطه فامیلی با یکی از کارکنان دارن به شکایتم ترتیب اثر داده میشه؟ یا مدارک بیشتری مورد نیازه ؟ سپاسگذارم.

پاسخ ها :

مرجان  فيروزبخت

سرکار خانم مرجان فيروزبخت :

سلام با دادستان همان مجتمع مطرح کنید