مشاوره حقوقی رایگان - سازش

سلام . با توجه به ماده 183 ق.آ.د.م هر گاه سازش خارج از دادگاه واقع شود طرفین باید در دادگاه حاضر شده و به صحت آن اقرار کنند.
آیا سازش در مورد رای داوری طبق ماده 481 ق.آ.د.م هم باید طرفین در دادگاه حاضر شده و به آن اقرار کنند و صورت رسمی داشته باشد یا سازش غیره رسمی کفایت میکند.
با توجه به اینکه دادخواست اجرای رای داوری و همچنین درخواست ابطال رای داوری . از سوی طرفین دعوا به دادگاه ارائه شده است.
ماده 481 ق.آ.د.م : در موارد زیر داوری از بین میرود
الف: تراضی طرفین دعوا
ب : فوت یا حجر یکی از طرفین دعوا

پاسخ ها :

مرجان  فيروزبخت

سرکار خانم مرجان فيروزبخت :

سلام اگر سازش واقع شود یگر رای داوری معنی ندارد.مگر این سازش در پی پرونده طلاق باشد که داوران اعلام سازش را به دادگاه اطلاع میدهند