مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام خسته نباشید
برادر من بهمن 98 تصادف کرد و بر اثر ضربه سرش قسمت راست بدنش فلج شد. الان میتونه راه بره اما یه مقدار میلنگه و دست راستش هم هنوز مشکل داره و صحبت کردنش هم هنوز مشکل داره. دکتر مغز و اعصابش گفته طول درمانش تمام شده و اینا به مرور زمان خوب میشن. خواستم بدونم میشه اعتراض کرد و بیشتر طول درمان بگیریم؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در صورتیکه نیاز به معاینه مجدد فرد بعد از جراحی و ... باشد طول درمان تعیین خواهد شد که در این صورت فرد باید بعد از اتمام مدت مجددا به پزشکی قانونی برای معاینه مجدد مراجعه نماید. لذا فرد ضارب ملزم به پرداخت دیه و ارش خواهد شد. و طول مدت تعیین شده صرفا جهت بررسی بهبود یا عدم بهبود است و خسارتی بابت بیکاری یا طول درمان پرداخت نمیشود

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام: وقت بخیر. طول درمان گرفتن ملاک نیست بلکه خوب شدن و نشدن ان ملاک است که در هر مورد دیه آن فرق میکند.
رضا امیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم