مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در وکالت بلاعزل

سلام من یک خونه داشتم که برای دریافت وام ده سال می بایست در رهن بانک باشد با همسرم توافق شد من برم خارج کشور و وکالت بلاعزل دادم به ایشان واسه خونه و خونه هم تا یک سال دیگر در رهن بانک بود چون قسطهایش یک سال دیگه تموم میشد و بعد یک سال خانمم می تونست سند بنام خودش کند یک ویلا هم من خریدم و قولنامه بنام ایشان بود مدارک واریز پول از طرف من هست حالا خانمم مخفیانه طلاق گرفته چون حق طلاق داشت حالا رفته قسطهای یک ساله را داده و خونه را از رهن بانک ازاد کرده و انرا فروخته و خونه ای دیگر با پول ان خریده و به من میگه گولت زدم و زرنگ بودم و رفتم قسطها را دادم و خونه را بردم حالا خونه و ویلا و لوازم خونه همه را برده و من سی سال خدمت کردم و حالا میگه همه مال خودم هستند ایا من نمیتونم بر علیه ایشان اقامه دعوی کنم و اموالم را پس بگیرم حتی بچه ام را هم برده و تهدیدش کرده بابات تو را ببرد می کشد تو را خلاصه من گول زبانش خوردم و حالا میگه برو شکایت کن ممنون از شما

پاسخ ها :

مرجان  فيروزبخت

سرکار خانم مرجان فيروزبخت :

اگر در وکالت اجازه انتقال ولو به خود داشته نمیتوانید شکایت کنید.و در سایر موارد جزییات زیاد است .لطفا حتما مشاوره بگیرید