مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن ودیعه

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما جسارتا بنده خانه ای را اجاره کردم ولی روز بعد از قولنامه کردن خانه متوجه شدم که خانه دارای عیوب بسیاری است و به درد من نمیخورد و با اعلام این موضوع هم به موجر و هم به املاکی که قرارداد را بسته اعلام داشتم که بنده منصرف شدم و موجر اعلام کرد که پول را به مستاجر قبلی داده و باید منزل به اجاره رود تا بتواند ودیعه من که 30 میلیون هست را بدهد در این قضیه حکم قانونی چیست لطفا راهنمایی بفرمایید با تشکر از لطف شما

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

میتوانید ابتدا اظهارنامه بفرستید جهت اعلان فسخ سپس دادخواست فسخ اجاره را ارائه نمایید البته فورا باید اقدام نمایید

معصومه سالاروند

سرکار خانم معصومه سالاروند :

ابتدا موجر را الزام به رفع عیوب نمایید اگر رفع نکرد میتوانید معامله را فسخ نمایید