مشاوره حقوقی رایگان - خسارت انجام تغییرات توسط مستاجر و مدت زمان انجام بعهده چه کسی است

باسلام و ادب
بنده منزلم را برای مدرسه ابتدایی اجاره داده ام مستاجر با سلیقه خودش رنگ سالن و اتاق ها را تغییر داده و از رنگ های جیغ و غیر متعارف که مناسب مکان مسکونی نیست استفاده نموده علی رغم اینکه در قولنامه قید شده هرگونه تغییر توسط مستاجر پایان قرارداد موظف به برگرداندن تغییرات می باشد از انجام خودادری می کند و این مدت که طول میکشد تا خسارتها درست شوند و هنوز ملک تحویل مالک نشده شامل اجاره و وجه التزام میشود

پاسخ ها :

مینا خدابنده

سرکار خانم مینا خدابنده :

باسلام
اگر مدت قرارداد اجاره تمام شده وایشان ملک را تخلیه نکرده است می بایست دادخواست تخلیه علیه ایشان مطرح نمود وهمچنین دادخواست الزام به انجام تهعد ومطالبه خسارت علیه ایشان مطرح نمود