مشاوره حقوقی رایگان - حق تردد از مسیر قدیمی

سلام باغی دارم که بالای 40 سال است از کنار جوی آبی که آن را مشروب میکنم ، تردد دارم و این مسیر تردد از ملک همسایه ما است
به تازگی مانع تردد میشود و میگوید تنها برای آبیاری آن هم 12 روز یکبار میتوانید از اینجا رد شوید
میخواستم بدونم ما حق ارتفاق داریم نسبت به این راه؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

شما میتوانید جهت بررسی این موضوع ابتدا دادخواست تامین دلیل و تعیین کارشناس داده و کارشناس این موضوع را بررسی می‌کند