مشاوره حقوقی رایگان - واگذاری سهم الارث

با سلام و احترام. پدرم 9 سال هست به رحمت خدا رفته و قبل از فوت وصیت کرده اموالش اعم از خانه و باغ به طور مساوی بین فرزندان تقسیم بشه ( 4 پسر و یک دختر ) به 5 قسمت مساوی و البته قید کرده نفر پنجم دختر و مادر با هم یک سهم باشد و مادرم پس از فوت سهم رو به من بده. اما برادران موافق این نحوه تقسیم نیستند و میخواهند که قانونی تقسیم بشه. بنابراین مادر تصمیم داره سهم الارث خودش چه مهریه و چه یک هشتم سهمش رو به من واگذار کنه. خواستم بدونم چطور باید این کار رو انجام بده که بعدا برادران نتونن ادعایی داشته باشند؟ آیا با قولنامه عادی میتونه این کار رو انجام بده؟

پاسخ ها :

دانیال علیدادی سلیمانی

جناب آقای دانیال علیدادی سلیمانی :

سلام
خیر با قولنامه قابل انجام نیست
اول باید ترکه تقسیم گردد و سپس مادر می‌تواند با قولنامه یا سند رسمی(ترجیحا سند رسمی) این انتقال را صورت دهد.
برای مشاوره رایگان میتوانید تماس بگیرید
09127672336 سلیمانی