مشاوره حقوقی رایگان - برگشت چک خریدار

با سلام. همسر من حدود 7 سال پیش دو دستگاه لیفتراک رو با چک فروختن و خریدار متواری شد. چک ها برگشت خورد. شکایت کردیم. با این که خریدار شناسایی شد ولی هیچ کاری نتونستیم بکنیم و مسیر زندگیمون کامل عوض شد. لطفا راهنمایی کنید. ممنونم

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در رابطه با مورد شما لازم است مالی از ایشان پیدا نموده و یا جلب ایشان را بگیرید واگر اعسار دادن و ثابت شد اقساط را دریافت نمایید