مشاوره حقوقی رایگان - نفقه و استرداد

سلام خانم من 1ساله منزل را ترک کرده بچه را برده و حکم عدم تمکین و استرداد بچه که بالای 7سال بود صادر شده. حالا باتوجه به اینکه طبق حکم استرداد بچه باید پیش من می بود ولی تحویلم نداد آیا میتواند تقاصای نفقه بچه را کند؟

پاسخ ها :

جبار مبارکی

جناب آقای جبار مبارکی :

میتوانید از طریق اجرای احکام نسبت به اجرای حکم استرداد بچه اقدام کنید .در هر حال نفقه بچه به عهده شماست

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

با سلام چنانچه کودک را تحویل نداده اند میتوانید تقاضای جلب ایشان را تا تحویل کودک نمایید .