مشاوره حقوقی رایگان - حکم جلب سفته

با سلام
اینجانب بعلت بدهی و داشتن سفته از بدهکار حکم جلب او را دارم و یکبار نیز جلبش کردم اما آزاد شد و فکر کنم بعلت غیابی بودن حکمش بود و الان دوباره توسط شخص دیگری جلب شده و نسبت به حکم من درخواست تقسیط داده و سوال من اینه که
من 5/200/000 تومان طلب دارم اما سفته 5 میلیون دارم و چگونه پولمو کامل بگیرم
دوم اینکه چکار کنم که تقسیط عملی نشه چون بدهی من مال سال 94 بوده
و اگر قسطی بشه آیا هزینه دادرسی و تاخیر تادیه رو میتونم بگیرم

پاسخ ها :

یک وکیل

در صورتی که در دادنامه نسبت به تاخیر تادیه و هزینه دادرسی تعیین نکلیف شده باشد میتوانید آن مبالغ را نیز دریافت کنید و قبول اعسار ایشان خللی در آن ایجاد نخواهد کرد.برای مابقی پول باید دادخواست جداگانه دهید ، به شرط اثبات،محکوم به پرداخت می شوند

شراره  صایمیان

شراره صایمیان:

اگر سفته را واخواست نکرده باشید یک سند عادی محسوب میشه و هر مبلغی که در ان قید شده باشد صرفنظر از مبلغ اسمی سفته طلب شما خواهد بود . اگر در دادخواست تقدیمی خسارت تاخیر تادیه و هزینه دادرسی را نیز نموده باشید قاضی نسبت به ان تعیین تکلیف میکند. خروج از اعسار ایشان در صورتی ممکن است که شما اموالی از ایشان معرفی کنید.