مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین

سلام شوهرم چهارماه باهام رابطه نداشت قبلا هم اکثرا چند ماه به چند ماه باهام حرف نمیزد دنبال آبروم بود واسم حرف درمیاورد و بعدش خودش هم اقرار میکرد دروغ گفته منو میزد و تهدیدم میکرد میکشتم و میبرتم یه گوشه میندازه و حرف میندازه دنبالم که خراب بوده و بردنش بهش تجاوز کردن و کشتنش، حرفای زیادی زده که باعث شده من احساس خطر کنم و کنارش آرامش نداشتم بخاطر آبروم و امنیت جانی مجبور به ترک خانه شدم و به خانه پدرم رفتم الان واسم اظهارنامه تمکین فرستاد آیا با زدن این حرفا در دادگاه میتوانم تمکین نکنم و در دادگاه محکومش کنم و نفقه ام را بگیرم؟

پاسخ ها :

علي زنگنه

جناب آقای علي زنگنه:

سلام شما میتوانید به استناد عسر و حرج حادث شده تقاضای طلاق بفرمایید

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام شما در پاسخ اظهار نامه بنویسید که بخاطر تهدیدات امنیت جانی و شرفی ندارم مسکن جداگانه تهیه تا تمکین کنید و اگر دادخواست تمکین به دادگاه داد شما هم دادخواست متقابل الزام به تهیه مسکن علیحده بدهید