مشاوره حقوقی رایگان - نحوه مطالبه خسارت دادرسی در شکایات کیفری چگونه است؟

سلام. از شخصی به عنوان ممانعت از حق قصد شکایت کیفری دارم، آیا میتوانم در شکواییه، خسارت دادرسی ( هزینه ی کارشناس و .. ‌) را مطالبه کنم تا در صورت محکوم شدن متشاکی، به من پرداخت شود؟

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

شاکی می تواند در هنگام طرح شکایت کیفری دادخواست ضرر و زیان خود را به دادگاه کیفری تقدیم نمایند و در این صورت دادگاه کیفری مکلف به رسیدگی به دادخواست ضرر و زیان و متفرعات دعوا اعم از هزینه رسیدگی و حق الوکاله وکیل و خسارات دیگر می باشد