مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن سند برای موتور پلاک قدیم

سلام خدمت شما. من یک موتور دارم که شماره شاسی داره و پلاک قدیم هم داره. با برگ کلانتری با شماره کلاسه و مهر معتبر و برگ قوه قضاییه با مهر احکام کیفری. خواستم بدونم میتونم برای موتورم سند بگیرم؟ از کجا؟ لطفا راهنمایی ام کنید سپاسگذارم

پاسخ ها :

گرفتن سند برای موتور سیکلت پلاک قدیم گرفتن سند برای موتور سیکلت موتور سیکلت پلاک قدیم سند موتور سیکلت موتور سیکلت