مشاوره حقوقی رایگان - سوال در رابطه با قرار دادهای NDA

کارفرمایی میخواد با من که پیمانکار پروژه های نرم افزاری هستم وارد یک پروژه کاری بشه، و طرح و ایده کارش رو بیان نمیکنه و میگه اول باید قرار NDA باهم ببنیدم و بعد راجع بهش صحبت کنیم. (میگه طرح کارم جدیده). با توجه به اینکه ممکنه پیاده سازی این پروژه نرم افزاری از عهده من بر نیاد یا سر قیمت پروژه به توافق نرسیم و ... آیا بستن این قرارداد عدم افشای اطلاعات (NDA) که شرط های سنگینی هم متوجه من میشه (به عنوان متعهد) توجیه منطقی داره؟ بابت پروژه ای که 50 درصد احتمال داره که اصلا استارت نخوره. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

یک وکیل

با توجه به احتمالی بودن انعقاد قرارداد
قبول نکنید

سیده سونیا هاشمی شیادهی

سیده سونیا هاشمی شیادهی :

معمولا قراردادهایی که از اساس مبهم باشد بعد مشکلاتی را در پی خواهد داشت